DCTS LOGISTIEK

Transportfirma

Een samenwerking met DCTS staat gelijk aan een samenwerking met een betrouwbare en efficiënte transportfirma. Betrouwbaarheid en efficiëntie zijn dan ook de bouwstenen van onze service. Betrouwbaarheid garanderen we door u elke keer een transportoplossing op maat aan te bieden. Tel daar accurate livetracking en GPS-monitoring bij op en u weet zeker dat uw transport in goede handen is. Efficiëntie verzekeren we dan weer door doorlopend, productief en persoonlijk contact enerzijds, en door onze interessante ligging anderzijds.

  • GPS-controle
  • Express transport
  • Groupage
transport horizon

MEER WETEN OVER DE VELE MOGELIJKHEDEN?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij aanbieden, of heeft u meteen een verzoek?
Neem dan direct contact op doormiddel van onderstaande button.

vrachtwagen transport

De ligging van onze transportfirma biedt veel mogelijkheden

Waar uw zendingen ook vandaan komen of naartoe moeten: DCTS staat voor u klaar. Ons transportbedrijf in Wommelgem, in België, is namelijk niet alleen lokaal en regionaal actief, maar ook nationaal en zelfs internationaal. Zo bieden we dus service aan die letterlijk en figuurlijk geen grenzen kent. Vooral de strategische ligging nabij de havens van Antwerpen en Rotterdam maakt van onze transportfirma een gunstige partner voor al uw internationaal transport binnen Europa.

Vereenvoudig het bedrijfsproces tussen u en uw klanten

Zeker voor expediteurs is ons internationaal transportbedrijf nabij Antwerpen een interessante keuze. Als expediteur organiseert u goederenzendingen voor klanten, maar zorgt u naast het eigenlijke vervoer ook nog voor allerlei andere administratieve zaken. Door met ons samen te werken, ligt uw focus meer op deze administratieve kant van uw bedrijfsproces. U wint namelijk tijd doordat wij als intermediair transportbedrijf het eigenlijke transport voor onze rekening nemen, zowel nationaal als internationaal.

Meer op zoek naar container transport?

Kunnen wij iets voor u betekenen?

vrachtwagen

Kies voor een betrouwbaar internationaal transportbedrijf

Onze transportfirma biedt verschillende services aan, gaande van groupagetransport tot transport met spoed. Zo vinden we telkens een flexibele transportoplossing voor elke situatie in diverse vervoersmiddelen, zoals huifwagens. Verbeter uw eigen bedrijfsproces en neem ons betrouwbaar internationaal transportbedrijf op in uw vast netwerk. Neem contact met ons op via info@dcts.be of bel naar +32 3 205 71 71 en overloop met ons de mogelijkheden van een samenwerking met onze transportfirma.

 
 
 
 
 
  • GPS-controle
  • Express transport
  • Groupage
DCTS