DCTS LOGISTIEK

Transport binnen Europa

Moet u voor uw klanten transport organiseren naar of vanuit verschillende bestemmingen binnen Europa? Als veelzijdig transportbedrijf in Wommelgem, nabij Antwerpen, is dat voor ons geen enkel probleem. Terwijl wij voor het eigenlijke vervoer zorgen, focust u zich op de verdere administratieve organisatie van het transport. Zo bespaart u heel wat tijd, wat uw bedrijfsproces alleen maar ten goede komt. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van transport binnen Europa.

  • GPS-controle
  • Express transport
  • Groupage
transport horizon

MEER WETEN OVER DE VELE MOGELIJKHEDEN?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij aanbieden, of heeft u meteen een verzoek?
Neem dan direct contact op doormiddel van onderstaande button.

vrachtwagen transport

Wij verzorgen al uw transport binnen Europa

DCTS is gespecialiseerd in internationaal transport. U doet een beroep op onze specialisatie wanneer u instaat voor de organisatie van het verzenden van goederen. Wij verzorgen transport voor trajecten vanuit de Benelux naar bijna alle bestemmingen binnen Europa, en andersom. Denkt u bijvoorbeeld aan landen zoals Duitsland en Frankrijk. In elk land werken we samen met toegewijde chauffeurs die ons bijstaan in de aflevering en afhaling van uw goederen. Aangezien we in onstabiele landen zoals onder andere Rusland en Oekraïne onze kwaliteitsvolle service niet kunnen garanderen, zitten deze landen niet in ons trajectaanbod.

Meer op zoek naar container transport?

Kunnen wij iets voor u betekenen?

vrachtwagen

Bekijk de mogelijkheden binnen onze dienstverlening

Zoekt u een vaste partner voor transport binnen Europa? DCTS beschikt over een uitgebreid aanbod aan transportservices waarmee we steeds aan uw wensen proberen te voldoen. Zo streven we naar een veelzijdige samenwerking. Bekijk ons aanbod, gaande van pallet- tot containervervoer, en neem bij interesse contact met ons op door te mailen naar info@dcts.be of te bellen naar +32 3 205 71 71.

 
  • GPS-controle
  • Express transport
  • Groupage
DCTS